Dominik Hašek o své dceři: Vím, že má krásný hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominik Hašek o své dceři: Vím, že má krásný hlas!

Dominik Hašek
Dominik Hašek (TV Prima, ara)

V nedělním sestřihu z castingových klání reality show Česko Slovensko má talent na Primě se objevila i dcera hokejového brankáře Dominika Haška (45) Dominika (15)! A předvedla dech beroucí výkon! Tříčlenná porota dívenku po odzpívání písně Hallelujah od kanadského zpěváka Leonarda Cohena okamžitě poslala do dalšího kola. Věděl vůbec hokejový gólman o účasti své dcery v soutěži? Jak se tvářil na její výkon? Ví, že dcera šla do soutěže kvůli němu?

„Samozřejmě jsem to viděl, díval jsem se v Moskvě ze záznamu na počítači,“ prozradil včera deníku Aha! Hašek, který byl zcela jistě na výkon své dcery pyšný. Vždyť zpívala tak trochu pro něj. „To, že umím zpívat, chci dokázat hlavně tátovi,“ řekla ještě před začátkem vystoupení.

Nyní se však Hašek vyjadřuje ke zpěvu své dcery velmi pozitivně a bylo vidět, že měl z jejího vystoupení upřímnou radost. „Dominice držím palce, ale nepovažuji v tuto chvíli za vhodné se v tom nějak mediálně angažovat. Ať je veškerá pozornost upřena pouze na ni a její výkon,“ řekl Hašek.

Už dříve ale prohlásil: „Vím, že Dominika má krásný hlas.“ Sama Dominika zůstává mezi 70 nejlepšími zpěváky. A může tak pomýšlet na výhru 2,5 milionu korun. Víc než peníze ji ale zajímá příležitost stát se profesionální zpěvačkou. O takové kariéře sní takřka od narození.

„Odmalička jsem chtěla zpívat profesionálně, můj největší sen je dostat se se zpěvem do Ameriky,“ řekla před nedávnem Hašková. Vypadá to, že se jí sen začíná plnit. „Bývám před tolika lidmi trochu nervózní, ale je pěkné, když vám pak někdo tleská a líbí se mu, co děláte,“ dodala mladá zpěvačka, která prý rozhodně nezdědila talent po otci. „Po kom má hlas? Po mně určitě ne,“ směje se Hašek.

Dominika Hašková předvedla výkon, který porota ocenila.

Dominika se objímá s maminkou Alenou.

Co už také Dominik o dceři řekl:

O svých dětech Dominik Hašek nikdy nemluvil tolik jako o hokeji. Co ale o dceři Dominice, novém objevu soutěže Česko Slovensko má talent, v posledních letech prozradil?

Tak třeba:

  • „Vím, že Dominika má krásný hlas. Občas ji slyším, když si zpívá doma v pokoji.“
  • „Dominika je hodně společenská, vždy si udržovala kontakty se starými kamarády. S každým se kamarádí, ráda někam chodí a jezdí.“
  • „Na hokej se dívá ráda, v Americe chodila na každý náš domácí zápas.“
  • „Co ji baví? Chodí na gymnastiku, volejbal, plave, tancuje, zpívá, dělá všechno. Taky taekwondo. Už má oranžový pásek, brzy má dostat žlutý. Dokonce i jednou přeprala spolužáka.“
  • „O Vánocích máme v rodině určité tradice, Dominika například u stromečku hraje pár písní na flétnu.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.