Kuchař Pohlreich z Ano, šéfe! Stal se výčepním! Kvůli prohrané sázce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchař Pohlreich z Ano, šéfe! Stal se výčepním! Kvůli prohrané sázce!

Zdeněk Pohlreich prohrál sázku a musel půl hodiny dělat výčepního.
Zdeněk Pohlreich prohrál sázku a musel půl hodiny dělat výčepního. (pro Aha! – Marcela Durasová)

Postrach všech českých kuchařů Zdeněk Pohlreich (53) si včera v Plzni na Pilsner Festu vyzkoušel roli výčepního a natočil sto piv! Prohrál totiž sázku s moderátorem Pavlem Andělem (44) o to, jestli bude překonán sedm let starý rekord v hromadném přípitku.

Tehdy si přišlo připít necelých pět tisíc lidí. Pohlreich byl nedůvěřivý a tvrdil, že rekord letos nepadne. Jenže opak byl pravdou, ťuknout si plechovkou zlatavého moku přišlo nakonec 5331 lidí.

„Pavel mě vyzval, a tak jsem se vsadil. Teď se k tomu musím postavit jako chlap, takže budu čepovat pivo. To dám, já jsem jako malej pomáhal tátovi v hospodě, takže to umím,“ svěřil se Nedělnímu Aha! obávaný šéfkuchař.

Na pivo od Pohlreicha čekaly desítky lidí. A jak mu čepování šlo? Během chvíle se zapracoval a stihl vtipkovat. „Jedu jako singrovka, to je strašný tady,“ žertoval. Za půl hodiny načepoval sto piv. „Myslel jsem, že jsem populární, ale lidi přišli, protože pivo je zadarmo,“ smál se Polreich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.