Tak jde čas s exmodelkou a herečkou Elle Macpherson | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tak jde čas s exmodelkou a herečkou Elle Macpherson

Fotografie
Fotografie (internal)

Na supermodelce Elle Macpherson (46) se už teď začíná projevovat věk, tu a tam ji paparazzi zastihnou nanalíčenou, nebo s celulitidou. V devadesátých letech ovšem platila za majitelku nejkrásnějšího těla na této planetě.

A není divu. Když začala před třiadvaceti lety zářit na přehlídkových molech předních světových návrhářů, všichni na ní mohli oči nechat. Australská kráska si v té době vysloužila přezdívku »The Body«, nebo-li Tělo s velkým T. Elle proto nelenila a v roce 1993 už debutovala jako herečka ve filmu Sirény. Nejvíc se však proslavila po boku netopýřího muže ve snímku Batman a Robin.

V posledních deseti letech to s ní ale šlo z kopce. V roce 2003 dokonce skončila ve známé léčebně Meadows kvůli poporodním depresím, spekulovalo se však také o tom, že důvodem hospitalizace nebyly jen deprese, ale i alkohol. Teď už ji rozhodně není vidět tak často jako jindy a nahou už vůbec ne. A dělá dobře, alespoň si ji všichni můžou pamatovat jako opravdový »kus pěkného Těla«.

´

ČTĚTE TAKÉ:

Elle MacPherson: Nohy jako suchá švestka!

Naomi Campbell (40) - Hrozí jí 10 let! A ona? Pohodička, klídek, cigárko

Tak jde čas s Kate Moss: Nahá je krásná...

Claudia Schiffer končí: Opouštím módní mola! Ale do Česka přijedu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.