Rok po smrti Michaela Jacksona: Jeho rodiče se rozvádějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rok po smrti Michaela Jacksona: Jeho rodiče se rozvádějí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rodinu Jacksonových rok a dva měsíce po smrti krále popu Michaela Jacksona zasáhla další rána. Zpvákovy rodiče, Joseph a Katherine Jacksonovi se rozvádějí.

Rodinu Jacksonových rok a dva měsíce po smrti krále popu Michaela Jacksona zasáhla další rána. Zpěvákovy rodiče, Joseph a Katherine Jacksonovi se rozvádějí.

Mezi Michaelovými rodiči to vypadalo špatně už dlouhou dobu a po smrti Michaela Jacksona se to ještě o hodně zhoršilo. Protože je ale Katherine jehovistka, rozvodu se dlouhou dobu bránila. Teď jí ale došla trpělivost. „Její manžel jí stále dokola obviňuje ze smrti jejich syna. Nemůže to už vydržet,“ říká jedna z Katherininých známých.

Tak jako u mnoha jiných, i v tomto případě jde částečně o peníze. Narozdíl od Josepha, který se svým synem nevycházel, Katherine dědí autorská práva i část majetku a jakékoliv jiné příjmy z děl a předmětů týkajících se Michaela jdou rovněž do její, nikoliv manželovy kapsy.

ČTĚTE TAKÉ:

Michael Jackson († 50) vyhrál soud! Rok po své smrti…

Socha Michaela Jacksona na Letnou je už skoro hotová. Prohlédněte si ji

Za smrt Michaela Jacksona nebudou lékaři potrestáni!

Talentmania - 60 dívek tančilo Jacksona!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.