Černé na bílém! Ricky Martin ve své knize: Jsem gay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černé na bílém! Ricky Martin ve své knize: Jsem gay!

Ženy po něm vzdychají. Marně.
Ženy po něm vzdychají. Marně.

Dlouho se to jen šuškalo. Před nedávnem ale idol mnoha dívčích srdcí Ricky Martin (38) přiznal svoji homosexualit. A teď přiznání potvrdil ve svém životopisu.

Dlouho se to jen šuškalo. Před nedávnem ale idol mnoha dívčích srdcí Ricky Martin (38) přiznal svoji homosexualit. A teď přiznání potvrdil ve své autobiografii.

Chtěl nevypořádat s tím, co o něm píšou mnohdy nepravdivě média, chtěl nahlas prohlásit: „Ano, nejsem na ženy, nepřitahují mě!“. Ani nad názvem zpěvák dlouho nepřemýšlel. Knížku nazval Já.

Portorický zpěvák, který se letos veřejně přihlásil ke své homosexualitě, vydá memoáry zároveň v angličtině i španělštině 2. listopadu. Zatímco v angličtině tak bude titul znít „Me“, ve španělské jazykové verzi ho čtenáři najdou pod názvem „Yo“.

Martin uvedl, že právě příprava na psaní pamětí ho přiměla potvrdit veřejně to, co už se stejně dlouhou dobu šuškalo - tedy skutečnost, že je gay. Autobiografie ho prý také donutila vylovit z paměti vzpomínky, které se snažil zahnat a zatlačit do pozadí.

Psaní knihy proto podle něj nebylo snadné, ale zavedlo ho na „neuvěřitelnou duchovní cestu“, dodal zpěvák, kterému bude letos na Štědrý den devětatřicet let.

Související články:

Konec spekulací! Zpěvák Ricky Martin přiznal: Jsem homosexuál!

VIDEO Ricky Martin: Jsem gay, jsem gay, jsem tepléééj!

Autor ex, ČTK

Foto ara

20. 8. 2010 10:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.