Michal Tučný: Jeho statek prodávají za 7 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michal Tučný: Jeho statek prodávají za 7 milionů!

Michal Tučný
Michal Tučný (pro Aha! – Marek Hofman, ara)

Jak manželka a vdova po králi české country Michalu Tučném (†48) Marta Tučná-Novotná slibovala, tak se také stalo. Chalupu na návsi ve slavných Troškových Hošticích u Volyně, kde prožili více než patnáct let šťastného života, už dala do prodeje. Cena je »tučných« sedm milionů korun.

Původně Novotná uvažovala za nemovitost s pecí, bazénem, stodolami, dvorem i sadem o ceně okolo 10 milionů, realitka ji ale ujistila, že by to nikdo nezaplatil. Sama vdova si s novým životním partnerem postavila dřevostavbu nad Hošticemi, kam se teď přestěhuje. Uzavře tak tím jednu, a to zásadní, etapu svého života.

„I když je to všechno ve skvělém stavu, nestačím na to. Je to moc velké a nákladné,“ nechala se slyšet. Rodina by byla prý nejraději, kdyby se našel někdo z kupců, kdo má vztah k country muzice a obdivoval Tučného.

„Tady odtud to těžko někdo koupí. Bude to zas nějakej Pražák a těch už je tu dost. Je škoda, že to Marta prodává, chudák Michal,“ řekla Aha! jedna z místních obyvatelek. Nemovitost se dostala do prodeje ani ne týden před chystanou tradiční akcí Stodola Michala Tučného, která se bude konat už o víkendu na loukách za vsí.

Za 7 milionů může být jihočeská nemovitost vaše.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.