Rodačka z Chrastavy, modelka Kateřina Průšová: Povodeň vzala tátovi živobytí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodačka z Chrastavy, modelka Kateřina Průšová: Povodeň vzala tátovi živobytí!

Kateřina Konvalinka Průšová
Kateřina Konvalinka Průšová

Na ničivé záplavy, které o víkendu postihly sever Česka, bude dlouho vzpomínat i rodina modelky Kateřiny Konvalinka Průšové (26), která pochází z městečka Chrastava!

Jejímu otci Pavlu Průšovi, jehož firma sídlí v bezprostřední blízkosti rozvodněné říčky Jeřice, zbyly jen oči pro pláč. „V neděli večer jsem se odtamtud vrátila. Bylo to hrozný pohled. Tatínkova firma celá pod vodou – zrovna tam má hasiče, jsou tam dva metry vody. Je mi do breku. Ale mnozí jsou na tom ještě hůř. Rodiče naštěstí bydlí v kopci, takže jim voda alespoň nevzala střechu nad hlavou,“ řekla Aha! zdrcená Průšová.

„Dokud to člověk nezažije na vlastní kůži, dokud se ho to bezprostředně netýká, ani si nedovede představit, co to je za hrůzu,“ nechala se slyšet modelka s tím, že na vyčíslení škod, které povodeň napáchala, je brzy. „Naštěstí byla jeho firma pojištěná,“ oddechla si.

Firmu Pavla Průši zaplavila voda z rozvodněné říčky Jeřice.

V areálu firmy byly víc než dva metry vody.

 

FotoAha! – Marek Pátek, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.