»Arabela« Nagyová: Bojí se o manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

»Arabela« Nagyová: Bojí se o manžela!

Jana Nagyová-Pulm kvůli manželovi přehodnotila celý svůj život.
Jana Nagyová-Pulm kvůli manželovi přehodnotila celý svůj život. (Aha! – Petr Novotný)

Do života seriálové princezny Arabely Jany NagyovéPulm (51) hned několikrát zasáhla krutá nemoc. Kvůli rakovině přišla o prvního manžela Mira Kuboviče i hereckého partnera Vladimíra Dlouhého (†52). Jako by to nestačilo, před nedávnem jejího současného manžela, německého podnikatele Toniho Pulma, postihly vážné problémy se srdcem!

Slovenská herečka, která v Německu před lety začala úspěšně podnikat, tak rychle přehodnotila dosavadní život. „Manžel měl problémy se srdcem, bylo to tehdy dost vážné. Bála jsem se o něj, a tak jsme hned změnili životní tempo. Užíváme si – chodíme na golf, do kaváren a o to víc se věnujeme naší dceři Sophii,“ nechala se slyšet někdejší seriálová hvězda.

„Svého podnikání jsem se ale úplně nevzdala, protože si myslím, že si život ve svém věku ještě můžu něčím obohatit a zpříjemnit,“ tvrdí Nagyová, která u západních sousedů slaví úspěchy s perníčky určenými na ozdobu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.