Keanu Reeves, Morgan Freeman a další: Obklopeni kočkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Keanu Reeves, Morgan Freeman a další: Obklopeni kočkami!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ačkoliv jsou herci jako Morgan Freeman, Keanu Reeves a další sexy chapi a nejedna žena jim neodolá, v tomto případě je řeč o kočkách čtyřnohých. Zatímco diktátoři měli zálibu ve focení s dětmi, celebrity se raději fotí s domácími mazlíčky.

Co spojuje Boba Dylena, Cameron Diaz, Johna F. Kennedyho, Keanu Reevse, Morgana Freemana, Madonnu, Meryl Streep, Michalea Jacksona a další? Jsou to nejen jména slavných lidí, ale především jména velkých milovníků koček. A zatímco různí státníci nebo diktátoři měli v oblibě se fotit s dětmi, celebrity se nejraději vždy fotily a fotí s kočkami.

Je to možná i proto, že kočka jakožto symbol znamená dobrodiní, ochranu rodinného krbu i lidí. Namalovaná pak představuje obraz čistoty, hbitosti a inteligence. Ve starém Římě byly kočky dokonce považovány za posvátná zvířata a jejich zabití se trestalo smrtí.

ČTĚTE TAKÉ:

Advokátka Kajínka Klára Slámová hájí i zvířata. Chce za ně demonstrovat!

Hit roku: Nejošklivější kočka světa za 100 000 korun!

Velký test Aha! Je vaše kočka tlustá?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.