Jiřina Jirásková: Bojím se infarktu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Jiřina Jirásková: Bojím se infarktu

Fotografie
Fotografie (internal)

Jedna z nejpopulárnějších českých hereček Jiřina Jirásková (79) se bojí o své zdraví. Prozradila, že se obává, že se jíosudnými mohou stát nadcházející vedra.

..

V úctyhodném věku prodělala Jirásková několik operací zažívacího traktu i výměnu kyčelního kloubu. Přesto se ze všeho uzdravila, stále pracuje a hýří dobrou náladou. Jediné, co jí dělá vrásky na čele, je léto, které se nemilosrdně začíná hlásit o slovo. Teploty v těchto dnech vyhánějí rtuť teploměru do tropických hodnot. A to mnozí lidé kvůli zdravotním problémům těžce snáší.

„Člověk má strach, aby v těch parných dnech nedostal infarkt,“ svěřila se herečka časopisu Rytmus života. Stále vitální dáma ovšem nejde štěstí příliš naproti. Nasmlouvaná představení i ostatní povinnosti hodlá dodržet do posledního puntíku a nechce slevit ani z venčení buldočka Amálky. Snad jí preciznost letos v létě nebude stát další nepříjemnou zdravotní komplikaci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.