Heidi Janků: Měla jen zpívat. Řídila ale i vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Heidi Janků: Měla jen zpívat. Řídila ale i vlak!

Heidi Janků to sluší vždycky. I jako strojvůdkyni.
Heidi Janků to sluší vždycky. I jako strojvůdkyni. (Petr Nohejl)

Zpěvačka, moderátorka a muzikálová herečka Heidi Janků se opravdu neztratí! Chce umět snad všechno. Poté, co fušovala do řemesla textařům a napsala slova dvou písniček na své album Heidisky, zkusila si práci strojvůdce.

..

Pro novou profesi se nadchla na Dni Postřižinského piva, která se tradičně koná v legendárním pivovaru v Nymburce. Tam sice původně měla jen zpívat a moderovat. Nakonec ale usedla i do »kokpitu« lokomotivy.

„Je to super!“ pochvalovala si Heidi. „Peněz mám dost, tak asi pověsím zpívání na hřebík a budu lidi vozit s lokomotivou,“ smála se zpěvačka v jedné z lokomotiv, která vozila návštěvníky festivalu na nádraží Nymburk a zpět do pivovaru.

Den Postřižinského piva je pro Heidi vždy srdeční záležitostí. „Tuhle akci moderuju už víc jak šest let a během odpoledne se na ní protočí asi tři tisíce lidí. Jeden rok jsem tam nebyla a byla po mě taková sháňka, že mám od té doby na ni vždycky rok dopředu blokaci od pořadatelů, což mě těší,“ říká Heidi. Mimo Heidi na Dni Postřižinského piva vystoupili Těžkej Pokondr, Davide Matioli, Wohnout a Walda gang.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.