Monika Marešová září štěstím - Utekla s milencem do Chorvatska! A Leoš hlídá děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Marešová září štěstím - Utekla s milencem do Chorvatska! A Leoš hlídá děti

Monika Marešová a Martin Řezáč.
Monika Marešová a Martin Řezáč. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Stále ještě žena nejlépe placeného moderátora Leoše Mareše (34) Monika (34) září štěstím! Jen půl roku po rozpadu rodiny se totiž zamilovala do libereckého podnikatele Martina Řezáče (35). Ten nahradil v jejím loži prázdné místo po slavném moderátorovi, kterému přišlo každý večer uléhat vedle půvabné Moniky stereotypní a nudné.

Když Monika Marešová před měsícem odletěla se svou sestrou na dovolenou do USA, ještě netušila, že to je její životní rozhodnutí. V zámoří totiž poznala zámožného libereckého podnikatele, do kterého se na první pohled zamilovala. „Zamilovali jsme se do sebe na dovolené. Nechci k tomu víc říct, ale jsem šťastná,“ svěřila se deníku Aha! Marešová, která už dlouho tak šťastně nevypadala.

Přestože si život bez Leoše – otce svých dvou synů Jakuba a Matěje – nevybrala sama, svůj kus štěstí si opět vybojovala. „Martin je hodný chlap. Už jsem se seznámila i s jeho manželkou a jedenáctiletým synem. Momentálně jsou v rozvodovém řízení,“ dodává Marešová, která chce mít se svou novou láskou soukromí.

Proto si zamilované hrdličky ve středu večer sbalily plážovou výbavu a vydaly se do Chorvatska. Právě před Moničiným luxusním bytem jsme je zastihli, jak ruku v ruce nasedají do Martinova luxusního vozu Range Rover, mimochodem – je to stejná značka jakou vlastní Monika.

A Leoš Mareš? Ten si podle našich informací moc zábavy neužívá. Při svém plném diáři a životním stylu, kdy je pro něj jeho rodina jen nuceným stereotypem, dostal na starosti oba syny. A dle informací deníku Aha! ho nebude rozptylovat ani jeho milenka Gábina Dvořáková (22). S tou se totiž Mareš údajně v posledních dnech rozešel a vehementně se jí vyhýbá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.