Indiana Jones a Ally Mcbealová jsou svoji! Harrison Ford se oženil s přítelkyní Calistou Flockhart… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Indiana Jones a Ally Mcbealová jsou svoji! Harrison Ford se oženil s přítelkyní Calistou Flockhart…

Harrison Ford s herečkou Calistou Flockhart. Od úterý manželé.
Harrison Ford s herečkou Calistou Flockhart. Od úterý manželé.

Americký herec Harrison Ford se oženil se svou dlouholetou přítelkyní, herečkou Calistou Flockhart. Ta proslula především v roli mladé potrhlé nevyrovnané právničky Ally Mcbealové.


Sedmašedesátiletý Harrison Ford a pětačtyřicetiletá Calista Flockhart měli svatbu v úterý v Novém Mexiku na jihozápadě Spojených států. Jejich vztah trvá od roku 2001 a loni se zasnoubili poté, co herec svou milou údajně překvapil zásnubním prstýnkem.

Flockhart do zásnub spekulace o možné svatbě vždy odmítala. „Manželství pro mě není důležité. K upevnění důvěry ho nepotřebuji,“ říkala herečka.

Harrison byl dříve již ženatý dvakrát. Po seznámení s Flockhart připouštěl, že by se jednou potřetí mohl oženil. „V životě je všechno možné,“ prohlašoval s úsměvem představitel neohroženého archeologa a dobrodruha Indiana Jonese a řady dalších úspěšných filmových rolí.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

17. 6. 2010, 12:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.