Co bude s Ozzákem? Comeback končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co bude s Ozzákem? Comeback končí!

Martin Dejdar jako Ozzák v sitcomu Comeback.
Martin Dejdar jako Ozzák v sitcomu Comeback. (Aha! – Marek Pátek)

Herci Martinu Dejdarovi (45), který měl ještě nedávno plné ruce práce, teď výrazně prořídne diář! Nejenže skončil jeho pořad Mazec v TV Barrandov, ale brzy se naplní i osud Ozzáka z »nováckého« Comebacku. Natáčení seriálu je v ohrožení poté, co to začalo skřípat v týmu scenáristů! Podle zpráv ze zákulisí je prý dokonce rozhodnuto o jeho konci!

Diváci, kteří si oblíbili potrhlého rockera Ozzáka, jehož role Dejdara katapultovala znovu na výsluní popularity, mají smůlu. Nova dotáčí 3. sérii a s další zřejmě nepočítá. Není totiž, kdo by ji napsal, protože v partě tvůrců došlo k rozkolu. „Scenáristický tým Tomáše Baldýnského (37) se prostě a jednoduše rozpadl. Natáčecí tempo bylo dost vražedné a ne všem sedělo, takže se není co divit, že ho někteří neustáli,“ nechal se slyšet zdroj ze zákulisí seriálu.

„Comeback točíme do léta a pak se uvidí. Od začátku ale nebyl plánovaný jako nekonečný seriál,“ uvedla mluvčí Novy Michaela Fričová s tím, že do budoucna televize s podobným formátem ale nadále počítá. A jak je to s problémy v týmu scenáristů? „To víte, že se občas něco objeví nebo se stane něco nečekaného, ale na to musíme být připraveni, s tím se počítá,“ dodala Fričová. Dejdar tak může být rád, že natáčí alespoň nové díly seriálu Zdivočelá země v České televizi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.