Tajný rozvod hvězdného páru - Zlata má barák, Radek chlast | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajný rozvod hvězdného páru - Zlata má barák, Radek chlast

Radek John si na rozvodu nejspíš pěkně namastil kapsy...
Radek John si na rozvodu nejspíš pěkně namastil kapsy... (Aha! – Marek Pátek, Martin Pekárek)

Už je to skoro měsíc, co se předseda Věcí veřejných Radek John (55) tajně rozvedl se svou manželkou, herečkou Zlatou Adamovskou (51). Vše prý proběhlo v klidu. Kdo ale na rozvodu vydělal? Zdá se, že to John si při rozvodu pěkně namastil kapsy!

Pakliže nebyla podepsána předmanželská smlouva, coby manželé si Radek se Zlatou měli majetek dělit rovným dílem. Jenže z výčtu majetku a financí je zřejmé, že do rodinné kasy přinesla více peněz jedna z nejlépe placených seriálových hereček.

I proto na rozvodu nejspíš nejvíc vydělal John. „Jsem dávno rozvedený, v pohodě, ve velmi dobrých vztazích,“ řekl John, který je v tuto chvíli jako předseda strany poměrně bedlivě sledovanou osobou. A není divu, že je John v pohodě. I kdyby dostal jen půlku toho, co vlastní jeho dnes už exmanželka Zlata, je zcela za vodou...

Zlata totiž s režisérem Viktorem Polesným vlastní filmovou společnost, je společnicí kliniky laserové a dermatologické chirurgie Laser Esthetic a hvězdou nejsledovanějšího seriálu Ordinace v růžové zahradě. V něm si dokázala vydělat až sto padesát tisíc za měsíc. V seriálu se pohybuje déle než tři roky, za které si suma sumárům mohla přijít na částku okolo pěti a půl milionu. Tomu se publicista, scenárista a předseda strany John, podílník v reklamní agentuře, může rovnat jen těžko. Část vily v pražských Dejvicích pak vlastní každý z jedné poloviny. Manželé se však dohodli, že dům si ponechá Zlata, která zde žije se čtrnáctiletým synem Péťou. Ten také zůstává v péči matky. Johnovi připadne vinný sklep v Mikulově. Dvaadvacetiletá Bára už si žije vlastním životem a rozvod rodičů se jí naštěstí nijak nedotkl. Pro Adamovskou i Johna byl rozvod již druhým manželským fiaskem v jejich životech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.