CASTINGY televizních soutěží talentů vrcholí - Kdo na ně chodí? Exoti i opravdoví mistři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

CASTINGY televizních soutěží talentů vrcholí - Kdo na ně chodí? Exoti i opravdoví mistři!

Čaroděj s talíři Zdeněk (40) - Pan Zdeněk dorazil v doprovodu své manželky-asistentky a všem předvedl značnou zručnost. A přestože na místě žádný talíř nerozbil, v zákulisí přiznal, že doma jich »padne za vlast« mnoho.
Čaroděj s talíři Zdeněk (40) - Pan Zdeněk dorazil v doprovodu své manželky-asistentky a všem předvedl značnou zručnost. A přestože na místě žádný talíř nerozbil, v zákulisí přiznal, že doma jich »padne za vlast« mnoho. (TV Prima, TV Nova, ara)

Castingy na nejočekávanější reality show posledních let jsou v plném proudu. Tisíce lidí konečně dostaly šanci předvést svůj talent před odbornou porotou soutěží Česko Slovensko má talent (Prima) a Talentmania (Nova). Jací lidé na ně chodí? Exoti i opravdoví mistři!

Deník Aha! již nyní přináší malou ukázku, na co se lze těšit. Vítěz »novácké« reality show si odnese neuvěřitelné čtyři miliony korun a největší talent, kterého objeví Prima, o milion a půl méně. Přesto je zájem o »primáckou« soutěž větší…

Fakír Petr (25) - Nova
Šok v podání mladého fakíra zažila odborná porota hned na úvod castingu. Dorazil s kamarádkami, které po něm bez skrupulí chodily, když ležel na ostrých hřebících. A mladému odvážlivci nedělalo ani problém chodit přes ostré střepy.

Znalkyně vlajek Julinka (3) - Nova
Na malou Julinku musí být její rodiče a babička obzvlášť pyšní. Je obdivuhodné, že si v tak útlém věku pamatuje všechny vlajky světa.

Kytarista Vojtěch (25) - Nova
Mladý Pepa Nos. To si pomyslel každý, kdo spatřil na castingu mladého kytaristu. Jako by z oka vypadl českému písničkáři, jehož hity zná snad každý tramp. Vojta ale dál nepostoupil.

Tanečník Robert (3) - Prima
Robert je nejmladším uchazečem soutěže. Nedávno mu byly teprve tři roky. A i přesto se za svůj talent nemusí stydět. Zpíval a tančil podle tragicky zemřelého krále popu Michaela Jacksona.

Zpěvák Dalibor (87) - Prima
87letý důchodce předvedl pěvecké umění. Přestože byl o tři generace starší než jiní adepti, s ostudou prý rozhodně neodešel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.