Vítové se líbí rychlá jízda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vítové se líbí rychlá jízda

Romaně prý rychlá jízda nevadí, ale jen když řídí ona sama. Jízdy v závodním autě se ale trochu bála.
Romaně prý rychlá jízda nevadí, ale jen když řídí ona sama. Jízdy v závodním autě se ale trochu bála. (Aha!: Marek PÁTEK)

KARLŠTEJN – Rosnička Romana Vítová (29) i přes velké obavy z rychlé jízdy překonala svůj strach, a nechala se svést od Petra Bryndala z DPD Czech National Teamu v závodní felicii.

Po adrenalinové jízdě, kterou Romana absolvovala, byl na její tváři vidět úsměv a překvapivé nadšení z jízdy, a to i přesto, že s tímto záměrem na Karlštejn nepřijela.

Měla totiž moderovat vyhlášení výsledků golfového turnaje Activa ProStar’s pro Dobrý skutek, který na Karlštejně pořádala bývalá Miss Kateřina Stočesová společně s XTG group. „Takové překvapení jsem nečekala, bylo to v pohodě, docela jsem si to užila. Hlavně že jsme to přežili,“ svěřila se odvážná Vítová, když vystoupila ze závodního vozu. Ještě před vyhlášením výsledků turnaje, jehož mediálním partnerem byl i deník Aha!, byl pro všechny přítomné připraven speciální program v podobě thajské masáže sabai, kterému neodolala ani Bára Štěpánová. Petr Vondráček měl zase velkou radost z prvního místa v kategorii osobností. „Sice golf hraji devatenáct let, ale stále mám co dohánět,“ řekl Vondráček.

Závěr večera byl zpestřen dražbou fotoaparátu, kola a mobilního telefonu. Nakonec Romana společně s Kateřinou Stočesovou předaly nadaci Dobrý skutek šek v hodnotě 202 900 korun.

17.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.