Zpěvačka Iveta Bartošová: Hádka kvůli rozlučce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Iveta Bartošová: Hádka kvůli rozlučce!

Iveta Bartošová pobývá s Jiřím Pomejem a synem Arturem v Bratislavě.
Iveta Bartošová pobývá s Jiřím Pomejem a synem Arturem v Bratislavě. (pro Aha! – Topky.sk, Martin Hykl)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44), která se v posledních týdnech dává po kolapsu dohromady v bratislavské klinice krásy, nesmí na pohřeb Petra Muka (†45)! Iveta ho označuje za spřízněnou duši, přesto se jeho památce nebude moci poklonit. Důvod? Bojí se producenta smutečního rozloučení Oldřicha Lichtenberga!

Spor obou znesvářených stran se datuje do roku 2008, kdy měla Iveta účinkovat v Lichtenbergově muzikálu Mona Lisa. Bartošová příliš nezkoušela, z čehož obvinila divadlo, a s velkou pompou odešla středem těsně před premiérou. Od té doby si s producentem nemohou přijít na jméno. A zpěvačka nyní odmítá přijít do divadla Broadway, kde se smuteční tryzna za Muka koná pod vedením Lichtenberga.

„Ráda bych se s Petrem rozloučila, ale do toho divadla ze známých důvodů nesmím. Ani mě nepozvali,“ svěřila se deníku Aha! Bartošová. „Co to zase vypouští za nesmysly? Ať proboha mlčí. Místo konání rozloučení jsme zveřejnili, jinak nikoho osobně nezveme. A když přijde, bude vítaná jako každý jiný smuteční host. Jen bych byl rád, kdyby šlo o smuteční pietu za Petra Muka a ne exhibici Bartošové,“ řekl nám Lichtenberg. Pěvecká diva už má ale jiné plány. „Zapálím za něj svíčku a hned jak to bude možné, půjdu mu na hrob,“ prozradila nám.

A jak to bylo se vztahem Muka s Bartošovou? Měli se tak rádi? „Ona pořád říká, jací to byli přátelé a jak si rozuměli. Spolu jsem je nikdy neviděl. Vím ale, že spolu jeli turné a Petr si na ni strašně stěžoval. Prý byla hrozná a vždy dlouho po začátku ji musel přemlouvat, aby vůbec vystoupila,“ dodává Lichtenberg.

Oldřich Lichtenberg

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.