První fena českého showbyznysu - Haf, jsem Stella Gottová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

První fena českého showbyznysu - Haf, jsem Stella Gottová!

Fotografie
Fotografie (internal)

„Stellinko, Stellinečko!“ To jsou nyní dvě nejčastější slova ve vile zpěváka Karla Gotta (70) na Bertramce. Jeho dcery Charlotte Ella (4) a Nelly Sofie (2) se nemohou nabažit několikatýdenní fenky zlatého retrívra Stelly, prvního psa českého showbyznysu. Štěně si Gottovi pořídili teprve koncem týdne.

Ella, Nella, Stella… Jako by měl Slavík rád jména, která se dají rýmovat. To on vybral fence jméno. Tiffany, Vanilka a Amálka, které navrhovaly Gottovy holky, zkrátka neměly šanci.

„Stello jí zatím ale neříkáme, vždyť je to zatím štěňátko a ještě se to k němu nehodí. Ale zlaté! Je hrozně hodňoučké, mazlivé, holčičky se kolem něj pořád motají. A už se stačilo seznámit i s králíkem Maxem. Úžasně si spolu hrají. V obýváku máme teď pěkný zvěřinec,“ rozplývá se Mistrova manželka Ivanka Gottová.

Stella dostala kromě moře lásky také pelíšek, létající talíř na hraní a další psí hračky. Nečeká ji osud zahradního psa. „Než jsme si Stellu vůbec rozhodli pořídit, všichni jsme se nechali otestovat, zda netrpíme alergií na psy. Naštěstí výsledky ukázaly, že taková nemoc nikomu z nás nehrozí,“ dodává choť slavného zpěváka.

Na té zatím leží veškerá starost o nového člena domácnosti – Karel měl až do včerejška povinnosti v Německu. „Už se na Stellu moc těším. Teď je to ještě roztomilé štěňátko, ale časem z něj bude tele. To teprve nastane ta pravá legrace!“ smál se včera Gott.

...a já Mistrův vnuk!

„Dědo, kdy se na mě přijdeš podívat?“ ptal by se asi vnuk Karla Gotta Vojtíšek (narozen v sobotu, 3,21 kg a 50 cm), kdyby už měl rozum.Slavný prarodič, táta jeho maminky Lucky (22), by mu ale nedokázal odpovědět. Včera ukončoval svou výstavu obrazů v německém Mnichově a o návštěvě vnoučka nic dopředu netušil.

„Do Prahy se vracím v úterý, ale nevím, kdy si s Lucií domluvíme schůzku,“ nebyl si jistý »pan Božský«. „Tatínek má hodně práce, tak uvidíme, kdy se bude moci zastavit,“ netušila ani čerstvá maminka chlapečka, který jako by dědovi z oka vypadl. „Je úžasný, máme z něj s Honzou radost. Jen nás děsí, kolik humbuku se kolem toho dělá,“ dodala Lucie Kovaříková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.