Šéfka České Miss Maláčová zchramstla i Miss ČR: Vykopla Adamce i Zapletala! Kuchařovou si nechá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šéfka České Miss Maláčová zchramstla i Miss ČR: Vykopla Adamce i Zapletala! Kuchařovou si nechá...

Michaela Maláčová
Michaela Maláčová (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Zakladatelka a šéfka České Miss Michaela Maláčová (37) si na svoje konto připsala další významný triumf. S vlastníky konkurenční Miss ČR se dohodla na tom, že kromě své soutěže povede i tu jejich. Taťána Kuchařová (22) tak ve funkci prezidentky Miss ČR nadobro končí, Maláčová by ji ale ráda oslovila pro další spolupráci. Ředitel soutěže Jiří Adamec a poradce Miloš Zapletal však o své funkce přišli.

„Vlastník soutěže Miss ČR, společnost Central Group, mi nabídl organizování Miss ČR a já jsem s nadšením přijala. Bude mi potěšením vést obě soutěže, je to pro mě velké zadostiučinění,“ řekla Aha! nadšená Maláčová, která teď bude mít na volbu českých královen krásy monopol. Přitom za vedení donedávna konkurenční Miss ČR nemusela vydat ani korunu. Nešlo totiž o prodej jako takový, ale o dlouhodobou spolupráci s jasnými pravidly, takže jí soutěž spadla do klína zadarmo.

Na otázku, zda poběží obě soutěže zároveň, je ale podle Maláčové ještě moc brzy. „To zaleží na mnoha aspektech – v první řadě na zájmu hlavních sponzorů a mediálních partnerů – který v současné době rozhodně je. Také nás čekají jednání s organizátory mezinárodních soutěží Miss Universe a Miss World,“ tvrdí.

Do budoucna překvapivě nevylučuje ani spolupráci s odstoupivší prezidentkou Taťánou Kuchařovou, se kterou byla ještě nedávno na kordy. „S Táňou bych se ráda sešla a byla bych ráda, kdyby se nějak angažovala. V případě pánů Jiřího Adamce a Miloše Zapletala ale prostor ke spolupráci rozhodně nevidím,“ dodává novopečená šéfka obou soutěží.

Taťána Kuchařová

Miloš Zapletal

Jiří Adamec

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.