Patrik Hezucký: Zachraňovala ho modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patrik Hezucký: Zachraňovala ho modelka!

Táňa Šedivá je nejen krásná, ale i zručná. Patrik Hezucký to s rýčem moc neumí.
Táňa Šedivá je nejen krásná, ale i zručná. Patrik Hezucký to s rýčem moc neumí.

Moderátor oblíbené Ranní show Evropy 2 Patrik Hezucký (41) potvrdil, že k manuální práci má opravdu daleko. Neuměl ani sám zasadit strom a faux-pas musela zachraňovat příslušnice něžného pohlaví.

V rámci Dne Země se v modřanském Freestyle parku zasadil populární rozhlasový moderátor Patrik Hezucký o další rostlinný přírůstek, jen ale díky pomoci šikovné ženy. Měl totiž za úkol vysadit strom a jak se ukázalo, byl to větší problém, než se čekalo. Patrik nikdy strom nesázel a patrně ani nedržel v ruce rýč.

Po bezradném seznamování se zahradnickým náčiním ho ale od pěkného trapasu zachránila modelka Táňa Šedivá. Nejen že se ujala rýče skoro jako profesionálka, ale ještě stihla přítomným fotografům zapózovat. „Uf, to byla dřina,“ zmohl se Hezucký jen na jedinou větu. To už ale blond kráska vyrazila na in-line brusle.

Když Táňa zachránila od trapasu Hezuckého, vyrazila na "inlajny".

O mnoho lépe než Hezucký si se zahradničením poradili starostové Prahy 12 Petr Hána a Prahy 13 David Vodrážka. Ti spojili síly a stromek měli zasazený raz dva tři.

Zleva: starosta Prahy 12 Petr Hána, starosta Prahy 13 David Vodrážka.

Foto ara

(onl)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.