Jan Kraus - V reklamě za milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Kraus - V reklamě za milion!

Jan Kraus
Jan Kraus (Aha! – Dalibor Puchta)

Svérázný autor České sody Petr Čtvrtníček (46) se stále častěji věnuje reklamám! Nejprve se s malou čivavou prosadil jako protagonista slavného cyklu reklam pro telefonního operátora a teď vytvořil nový spot pro minerálku Mattoni. V tom pak exceluje moderátor pořadu Uvolněte se, prosím Jan Kraus (56)! Ten prý za reklamu, která se má o víkendu objevit v českých televizích, shrábl celý milion korun!

V nenápadných ateliérech na pražském Žižkově se setkala tvůrčí dvojice Kraus – Čtvrtníček s italskými kreativci a zkušeným filmovým štábem. „Nevyčerpatelný humor obou showmanů nakazil hned zpočátku všechny přítomné a držel se jich po celou dobu natáčení, které se protáhlo až do pozdních večerních hodin,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení s tím, že vznikl materiál pro sedm variant komediálních spotů. Krausův milionový honorář za pouhý den práce se tak stává jednou z nejvyšších vyplacených sum v reklamní branži. Když se k tomu připočte, že za jeden díl své týdenní televizní talkshow účtuje České televizi osmdesát tisíc, profiluje se Kraus jako jeden z nejlépe vydělávajících mužů v českém showbyzbnysu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.