Monika Marešová: Rozvod jsme zrušili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Monika Marešová: Rozvod jsme zrušili!

Monika a Leoš se nedávno na párty výborně bavili.
Monika a Leoš se nedávno na párty výborně bavili. (Aha! – Dalibor Puchta, David Kundrát)

Ve zkrachovalém manželství moderátora Leoše Mareše (33) a jeho Moniky (34) se udál šokující zvrat! Marešová totiž odvolává svá slova o rozvodu, a vše směřuje k tomu, že budou s Leošem opět tvořit pár! „Rozvod už neřešíme,“ svěřila se deníku Aha! Co se stalo? Proč Monika Leošovi odpustila?

Podváděná Monika přitom byla ta, která před časem nekompromisně oznámila konec manželství! Ještě před nedávnem dokonce tvrdila, že na rozchodu trvá. Leoše vyhodila z bytu a snažila se vzpamatovat z nevěr, které jí den co den »servíroval«. Jenže teď to vypadá na velký návrat! Co se v jejím životě událo, že ji to přinutilo změnit názor? Manželovy peníze? Společenská prestiž? Nebo obyčejná ženská láska, která hory přenáší?

„Nic neřešíme, vše je O.K.,“ napsala včera deníku Aha! šťastná Monika, která dala Leošovi další šanci. Vždyť on sám se po rozpadu manželství vzdal milenky Gábiny Dvořákové a začal sekat dobrotu. Stará se víc o své dva kluky, Monice pomáhá s výchovou…

Netrvalo to tedy ani dva měsíce od oznámení rozchodu a Monika svolila, že se dají znovu dohromady. Jak přiznala i v rozhovoru pro deník Aha!, manžela nikdy nepřestala milovat. Jsou zkrátka věci, za které stojí bojovat. „Je mladý, potřebuje si všechno srovnat v hlavě. Nechci se na něj vykašlat. Věřím, že má dobré srdce a že to se mnou a s našimi dětmi myslí dobře,“ přiznala i v magazínu Glanc.

I proto zřejmě Monika s rozvodem otočila. „Opravdu to neřešíme. Nic nového se neděje,“ přiznala a potvrdila tak, že Leoš dostal šanci. Vezme ho zpět i do luxusního bytu na Smíchově, odkud se nedávno odstěhoval? Se svými syny Jakubem a Matýskem je v něm pořád tak sama...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.