Bujarý víkend Mahuleny Bočanové: Dováděla s muži i ženami! A dceru nechala v hotelovém pokoji... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bujarý víkend Mahuleny Bočanové: Dováděla s muži i ženami! A dceru nechala v hotelovém pokoji...

Mahulena si večírky dokáže pořádně užít. Po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem řádí jako černá ruka.
Mahulena si večírky dokáže pořádně užít. Po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem řádí jako černá ruka. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Jedna sklenka alkoholu za druhou, v ruce hořící cigaretka, vášnivé polibky s milencem, těsné objetí s neznámou blondýnkou a opuštěná dcera v hotelovém pokoji! Přesně tak vypadal víkend moderátorky »primáckého« TOP STAR magazínu Mahuleny Bočanové (42).

Moderátorka Mahulena Bočanová (42) prožila hodně rušný víkend! Se svým o třináct let mladším milencem, podnikatelem Jakubem Vytáčkem (29), se vydala do Špindlerova Mlýna, kde se s partou přátel opila a posléze oddávala smyslným hrátkám. Jak jinak popsat vášnivý tanec s jinými muži, na který se Vytáček musel jen dívat? A to nebylo vše! Bočanová nejenže řádila s muži, jejím spárům neunikly ani přítomné dámy. „Byla jak utržená ze řetězu. Řádila jak ďáblova ruka a vůbec se jí nechtělo zpátky na hotel,“ svěřil se deníku Aha! jeden ze svědků spanilé jízdy, která skončila až kolem páté hodiny ráno. A to nebylo zdaleka všechno!

S partou přátel, milencem Jakubem Vytáčkem (29) a dcerkou Márinkou (8) se Mahulena vydala do horského střediska Špindlerův Mlýn, kde předala dceru chůvě, a pak se bezstarostně oddávala alkoholu a smyslným hrátkám přímo na parketu Silver Rock baru.

„Řádila jak pominutá. Stále chtěla tancovat a bylo jí jedno s kým. V jednu chvíli tančila s Vytáčkem a vášnivě se po něm vinula, pak vytáhla na parket kamaráda, který s nimi taky byl, a když se nechtělo přítomným pánům, nedělalo jí problém tančit se ženami,“ svěřil se deníku Aha! jeden ze svědků divoké pijatiky, dle kterého šlo o opravdu divokou párty. „Všichni byli rozjetí. Ty dvě dívky, se kterými Mahulena tančila, se neustále dotýkaly a líbaly. Dokonce naznačovaly, že se budou muckat i s Bočanovou, ale ta vždy včas uskočila,“ pokračuje v popisování večírku, který se konal z pátku na sobotu, náš zdroj.

Alkohol dělá s lidmi divy a jinak vzornou matku, pro kterou bývá zpravidla dcerka vším, tuhle noc vrátil do dob, kdy byla jednoznačnou královnou diskoték. Jako by jí vůbec nevadilo, že nechala své jediné dítě napospas chůvě?!

V pátek večer se prostě Mahulena pořádně odvázala a vzhledem k tomu, že bar opustila až okolo páté hodiny ranní, ani v neděli si zřejmě svou dcerku příliš neužila.

Špindlerův Mlýn, sobota, 00.25 - 05.00

00:58 „Mám ji jak z praku, co?“

01:40 Mahulena zřejmě přemýšlí, zda jedna a jedna jsou dvě, nebo patnáct. Jakub zatím doplňuje »palivo«.

02:29 „Ještě dvě flašky, Jakoubku, a slibuji, že pak už půjdeme hají!“

03:02 „Cigárko do koutku klidně si dám...“

03:46 „Kdyby mě tak Márinka viděla,“ říkala si patrně »Mahu«.

03:57 Bočanová se tiskla nejen k mužům, ale i ke kamarádkám.

04:31 „Líbačka? Proč ne?“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.