Lenka Termerová z VKV - Kvůli rakovině nosí paruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lenka Termerová z VKV - Kvůli rakovině nosí paruku!

Termerová ve Faktech Barbory Tachecí. Už musí nosit paruku.
Termerová ve Faktech Barbory Tachecí. Už musí nosit paruku. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Herečka Lenka Termerová (62), hvězda nedávno ukončeného seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy (VKV) a matka neméně populární herečky Marthy Issové (28), bojuje s rakovinou! Podle informací deníku Aha! se jedná o nádor v prsu, kvůli radikální léčbě už Termerová přišla i o vlasy. Minulý týden se v pořadu Fakta Báry Tachecí objevila v paruce.

..

Právě publicistický magazín televize Prima, kde se Termerová objevila jako host, vzbudil pozornost čtenářů deníku Aha! Blond vlasová kštice herečky totiž byla mnohem košatější, než jak ji byli diváci až do loňského listopadu zvyklí dvakrát týdně vídat ve Velmi křehkých vztazích. „Samozřejmě že to byla paruka. Lenka se potýká s rakovinou prsu. Rozjelo se jí to ve druhé polovině minulého roku, nedlouho před skončením natáčení seriálu,“ potvrzuje zdroj Aha! ze zákulisí televize Prima s tím, že herečka podstupuje chemoterapie. Sama Termerová o nemoci mluvit nechce. „Nebudu k tomu nic říkat, obejděte se beze mne,“ řekla jen na náš dotaz.

Před seriálem Velmi křehké vztahy, respektive Rodinná pouta, kde od počátku hrála Jiřinu Rubešovou, se Termerová výrazně zapsala do paměti diváků i dalšími rolemi – třeba jako závistivá profesorka Nováková v Životu na zámku nebo jako chlebíčková Jiřinka v Ženě za pultem. Jejím manželem je syrský režisér Moris Issa, s nímž má dceru Marthu Issovou, jednu z nejvytíženějších hereček současné nové herecké generace. Společně se angažují v Lize proti rakovině. Lenka je rovněž tetou Kláry Issové.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.