Pilarová & Kluková slavily narozeniny v porotě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pilarová & Kluková slavily narozeniny v porotě

Antonín Gondolán, Eva Pilarová a Uršula Kluková (vpravo) byli přísnými porotci.
Antonín Gondolán, Eva Pilarová a Uršula Kluková (vpravo) byli přísnými porotci. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

DUCHCOV – Na zámku v Duchcově se o víkendu konalo pěvecké klání. A nebyla to soutěž jen tak ledajaká. Zpěváci si totiž museli složit milostnou písničku a za dohledu známých umělců ji zazpívat.

V porotě se objevily Eva Pilarová (66) a Uršula Kluková (64), které tento týden oslaví narozeniny. „Přímo v porotě jsme si dopřály první kolo oslav,“ smála se Uršula Kluková.

„Zpívali jsme pod širým nebem, a byla nám dost zima. Musela jsem se nakonec zabalit do deky,“ svěřila se deníku Aha! Pilarová. To Alexander Hemala, který celý večer uváděl, zůstal ve společenském obleku. „Duchcovské slavnosti uvádím již posedmé. Atmosféru zámku mám moc rád, a tak se na každý ročník moc těším,“ poznamenal bývalý hlasatel České televize.

Porotě svým kritickým okem vévodil i Antonín Gondolán, který se nechal jednou svižnou písní strhnout dokonce i k tanečku. Vítězi soutěže se stali Marie Havlová a Milan Krejsa, kteří si spolu střihli milostný duet.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.