Nejhezčí zuby má Partyšová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Nejhezčí zuby má Partyšová!

Gábina Partyšová (31), moderátorka - MUDr. Barbora Klasová: „Velmi pěkně vybělené zoubky, nádhera! Jsou krásně vyrovnané v řadě, výborná barva… Podle mě má nejkrásnější zoubky ze všech, ale úsměv mají moc hezký všichni!“
Gábina Partyšová (31), moderátorka - MUDr. Barbora Klasová: „Velmi pěkně vybělené zoubky, nádhera! Jsou krásně vyrovnané v řadě, výborná barva… Podle mě má nejkrásnější zoubky ze všech, ale úsměv mají moc hezký všichni!“ (Aha! – Martin Hykl, dentmedico.cz)

Úsměv je živí, všichni by měli mít zoubky jako perličky. Je tomu ale opravdu tak? Deník Aha! se podíval do úst hvězdám českého showbyznysu, které se nedávno zúčastnily otevření nové laboratoře zubní kliniky v Praze, aby zjistil, kdo z nich má nejhezčí chrup a kdo by měl rychle prchat ke stomatologovi!

Zuby hodnotila MUDr. Barbora Klasová z kliniky Dent Medico
„Vzhledem k tomu, že na všech fotografiích jsou vidět u všech focených pouze frontální (přední) zuby, bylo hodnocení trošku komplikované. Hlavně bylo náročné říct, zda je chrup dobrý a zdravý, protože z prvního pohledu může úsměv vypadat krásně, ale zadní zuby mohou být ve špatném stavu. Zdravý chrup se odvíjí hlavně od postranního úseku chrupu. Kvůli světlu může být zkreslená i barva zubů.“

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.