Agáta Hanychová - V jejím domě pobodali dívku (23) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agáta Hanychová - V jejím domě pobodali dívku (23)

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Aha! – Karel Kopáč, ara)

V domě »české Paris Hilton« Agáty Hanychové (24) ve vesničce Statenice se včera večer odehrál krvavý masakr! Mladý muž, zřejmě milenec oběti, tam pobodal dívku (23), policie případ navíc šetří i jako pokus o znásilnění! „Agáta dům pronajímá přes jednu realitku, sama je teď v USA, odkud se právě vrací. Jede si ke mně kriminálka pro klíče od domu,“ potvrdila deníku Aha! máma Hanychové, herečka Veronika Žilková (48).

Záchranná služba dostala včera okolo páté hodiny odpoledne informaci o zraněné dívce v obci Statenice ve Středočeském kraji. „Třiadvacetiletou ženu s mnohačetnými bodnými poraněními odvezla záchranná služba do vojenské nemocnice ve Střešovicích,“ oznámila mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Dívka byla během převozu při vědomí, v nemocnici se okamžitě podrobila operaci, která dopadla úspěšně. Podle Ernestové ženu zřejmě pobodal její bývalý přítel.

Krvavé drama podle informací deníku Aha! začalo uvnitř domu. Dívce se však podařilo před násilníkem uprchnout na ulici a vyděšení kolemjdoucí zavolali záchranku. Pachatel prý z místa činu nejprve uprchl, ještě v noci se ale zřejmě vrátil a policie ho zatkla. „V současné době ho vyslýchají,“ potvrdila policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. Další informace o násilníkovi nejsou zatím známy.

Policisté dlouho do noci v domě i jeho okolí prováděli ohledání místa činu a zajišťovali stopy. Také prověřují, zda pachatel ženu neznásilnil.

Sama majitelka domu Agáta se dnes má vrátit ze Spojených států, kde pobývala se svým přítelem, motokrosovým závodníkem Janem Brabcem (26). S tím však na místě činu nebydlí, žije v domě své matky Veroniky Žilkové v Suchdole u Prahy a inkriminovaný objekt prý dlouhodobě pronajímá.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.