Nemocný Jan Kanyza: Noha v pořádku nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Nemocný Jan Kanyza: Noha v pořádku nebude!

Jan Kanyza přiznal doživotní potíže s pravou nohou.
Jan Kanyza přiznal doživotní potíže s pravou nohou. (Aha! – Martin Hykl)

Herec Jan Kanyza (62), kterého kvůli jeho mužnému, charismatickému hlasu zbožňují davy fanynek všech věkových kategorií, promluvil o své drsně zraněné noze! A je to vážné! „Maraton ani sprint už mě nikdy nečeká,“ přiznal deníku Aha! Kanyza.

Herec zažívá lapálie s dolní končetinou od té doby, co před rokem a půl uklouzl na své chalupě po mokré trávě a v pravé noze si potrhal šlachy. Doteď se bohužel z následku úrazu nevzpamatoval.

„Nohu už nikdy nebudu mít v po řádku. Jsou v ní šrouby,“ lakonicky komentuje následky zranění muž, který léta čelil podezření ze spolupráce s StB. Soud na konci loňského roku ale potvrdil, že udavačem nebyl. Co on na to?

„No jo… Říkal jsem čtyři a půl roku, že to je jinak, tak to teď potvrdili. Jak vás ale jednou z něčeho takového nařknou, stejně se to s vámi táhne dál. Lidé si řeknou, že na tom asi něco pravdy bylo,“ myslí si. Naposledy točil pro televizi a film před dvěma roky a v dohledné době se vrátit před kameru nechystá. „Dávám si oraz,“ řekl nám ochraptělým hlasem. „Jako bych měl hlavu plnou střepů. Něco na mě leze. Vzkažte ale prosím laskavému čtenářstvu, že se mi daří docela dobře,“ dodal na závěr.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.