Čerstvá mamča Zuzka Belohorcová: Komplikace! Dítě v inkubátoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Čerstvá mamča Zuzka Belohorcová: Komplikace! Dítě v inkubátoru!

Vlasta Hájek musel své holky v porodnici ještě nechat.
Vlasta Hájek musel své holky v porodnici ještě nechat. (Aha! – Martin Přibyl)

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) měla včera se svou malou holčičkou opustit motolskou nemocnici, jenže chvíli před polednem lékaři změnili názor. Malá Salma tak neputovala domů, ale do inkubátoru! „Zvýšila se jí dětská žloutenka, tak je teď pod takovým fialovým světlem,“ řekla deníku Aha! maminka.

Zuzanu Belohorcovou rozhodnutí lékařů samozřejmě trochu vystrašilo. „Za dva dny už snad budeme doma,“ uklidňovala sebe i své okolí Belohorcová, kterou trápí ještě jeden problém. „Zatím nemám mlíčko, malá může z prsu sát jen takovou vodičku, takže jí musejí ještě dávat nějaké živiny,“ prozradila Zuzana, jež věří, že co nevidět bude moci použít i svá bujná prsa a několikadenní Salmu konečně pořádně nakojit. „Prý to taky není úplně neobvyklé a ženám se to stává,“ dodala Belohorcová, kterou v porodnici pravidelně navštěvuje partner a otec dítěte Vlasta Hájek. „Jsou úžasné, super,“ rozplýval se včera šťastný tatínek, kterého mrzelo, že si své dvě lásky nemůže odvést domů. A i když musí Zuzana s dcerkou pobýt ještě pár dnů v porodnici, zapózovali alespoň přítomným novinářům a pak se obě vrátily zpátky na pokoj.

Zuzka líbá své malé štěstí – Salmu. Domů se ale zatím ani jedna z nich nedostane.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.