Herec Jan Šťastný: Zkolaboval po večeři s přítelkyní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Jan Šťastný: Zkolaboval po večeři s přítelkyní!

Pro Jana Šťastného musela v neděli večer záchranka.
Pro Jana Šťastného musela v neděli večer záchranka. (Aha! – Marek Pátek)

Herec Jan Šťastný (44), který v neděli večer zkolaboval po večeři se svou přítelkyní Bárou (24) v baru v centru Prahy, má obavy o svůj zdravotní stav! „Dostal jsem silné křeče v žaludku. Bojím se, že s ním něco mám. Může to být vřed, snad ne nic horšího,“ potvrdil svůj kolaps deníku Aha! herec, pro kterého museli v neděli večer volat záchranku. Ta ho vyvezla ven na vozíku a okamžitě s ním odjela do nemocnice!

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, herec Jan Šťastný (44) neboli primář Frynta, v neděli večer zkolaboval v baru v centru Prahy a musela u něj zasahovat záchranka! Ta jej okamžitě odvezla do nemocnice na pražském Karlově náměstí! Co se stalo? „Udělalo se mi strašně zle. Byl to náhlý záchvat křečí v okolí žaludku. Bojím se, že s ním něco mám. Dostal jsem několik injekcí na uvolnění svalů a čeká mě teď série dalších vyšetření,“ přiznal deníku Aha! Šťastný, který po kolapsu nemohl ani chodit. Záchranáři ho proto vyváželi z podniku, kde byl herec na skleničce se svou přítelkyní Bárou Petrovou, na vozíku.

Šťastný přiznává, že na svůj zdravotní stav hřeší a příliš se nešetří. Dabing, Ordinace a další práce mu příliš volného času nedopřejí. „Nemám víkendy, prázdniny. V neděli po natáčení jsem šel se svou přítelkyní na večeři a potom na takový šláftruňk do baru. Dal jsem si fernet a potom se mi udělalo zle,“ popisuje Šťastný svůj kolaps, který podle ostatních hostů podniku vypadal dost dramaticky.

Zhroucený herec dostal silné křeče a nemohl se ani pohnout, natož postavit na nohy. Náhlý křečový atak ho prý překvapil, protože doposavad takhle dramatické potíže se žaludkem neměl. „Každého občas bolí břicho, myslel jsem, že je to normální. Teď se obávám, abych se žaludkem neměl něco závažnějšího. Při mém pracovním tempu... Čeká mě teď řada vyšetření, tak uvidíme,“ dodává Šťastný. Toho záchranka, která na místo dorazila ve 22.56, odvezla do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze, kde herci dali několik injekcí na uvolnění křečí. Poté ho propustili do domácího ošetřování.

Hvězda Ordinace si ale mnoho poučení neodnesla. Již včera totiž Šťastný zase pracoval. „Od rána jsem v dabingu,“ přiznal zkroušený herec s tím, že po děsivém zážitku si čas na lékaře už opravdu co nejdřív najde. Coby seriálový primář Frynta si to dal dokonce příkazem!

Herec zkolaboval po večeři se svou přítelkyní Bárou Petrovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.