Miroslav Ondříček po operaci srdce - Dva dny má otevřený hrudník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miroslav Ondříček po operaci srdce - Dva dny má otevřený hrudník

Miroslav Ondříček
Miroslav Ondříček (Aha! – Marek Pátek)

Stav kameramana Miroslava Ondříčka (75), který byl ve středu v noci operován kvůli život ohrožující výduti aorty, se stále nelepší! „Je to vážné. Hrudník mu musejí nechat otevřený, protože stále krvácí. Nevím, jak to dopadne,“ svěřila se deníku Aha! manželka slavného kandidáta na dva Oscary Eva Ondříčková.

„Miroslav je stále v narkóze. Budou ho z ní probouzet, ale hned ho zase uvedou do klasického umělého spánku. Jestli všechno dopadne dobře a manžel se vrátí domů, je otázka spíš měsíců než pár dnů. Mluvila jsem s bratrem, který je lékařem, a ten tvrdí, že kdyby Mirkovi aorta praskla, tak je to katastrofa a hotová věc. Pokud má ale manžel zatím jen výduť, tak prý má jistou šanci na uzdravení,“ popisuje stav svého chotě Ondříčková. „Manželé jsme čtyřicet let a pevně věřím, že mě ještě Miroslav pozlobí. Taky jsem u televize nechala nedokouřený doutník, při kterém zkolaboval. Když se vrátí domů, tak to hned uvidí. A bude s tím muset přestat!“ má jasno manželka legendy světové kinematografie, kterou mrzí, že je na vše sama. Syn David je v Singapuru, odkud se vrací dnes.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.