Mirka Čejková a Marek Vít: Druhá svatba v Brazílii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mirka Čejková a Marek Vít: Druhá svatba v Brazílii!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátorka Mirka Čejková (47) a její manžel Marek Vít (38) si uspořádali druhou svatbu v exotické Brazílii! Ta jejich první 22. 12. 2005 totiž proběhla ve stísněných prostorách vězení, kde byl tehdy Vít nucen trávit čas. Obřadem po téměř pěti letech šťastného svazku se rozhodli tento akt zopakovat v mnohem příjemnějším prostředí.

„Mirčiny děti odletěly v prosinci na celé Vánoce za Mirčiným prvním manželem Alexem do Ameriky a já s Mirkou jsme 31. prosince vyrazili do Brazílie. A protože v Riu jsme přistávali 1. ledna ve čtyři ráno, oslavili jsme Silvestra v nebi společně s dalšími cestujícími,“ prozradil deníku Aha! Vít.

V tu dobu už věděli, že se chtějí v Riu na začátku roku podruhé vzít, Marek tam totiž kdysi tři roky bydlel. „Na vrchu Corvovado, kde je socha Krista, je i kaplička. Původně Mirka chtěla mít svatební šaty a já oblek, ale protože bylo 37 stupňů, nakonec jsme na to rezignovali a vzali se v turistickém oblečení,“ dodává Vít, který v Brazílii i pracoval. Sehnal tam totiž učitele fotbalu pro svou akademii.


Druhé líbánky v hotelu na pláži Copacabana byly ve znamení slunce a plavek!


Marek, Mirka a Markův místní společník Medeiros (vpravo), který pro Víta shání fotbalové talenty do Čech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.