Zpěvačka Lucie Vondráčková: Už nebude chodit? Sotva vstala z vozíku, zmítá se v bolestech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Lucie Vondráčková: Už nebude chodit? Sotva vstala z vozíku, zmítá se v bolestech!

Zpěvačka Lucie Vondráčková
Zpěvačka Lucie Vondráčková (Aha! – Marek Pátek)

Hrozí zpěvačce Lucii Vondráčkové (29) opět invalidní vozík? Rehabilitace po loňské operaci nohou bohužel nejde podle plánu, a navíc se k tomu nabalilo další zranění. „Lucie má zase problémy s nohama, tentokrát jde o kyčle. Asi bude muset podstoupit operaci, proto zrušila několik představení,“ prozradil její kolega.

Hrozí zpěvačce Lucii Vondráčkové (29) opět invalidní vozík? Rehabilitace po loňské operaci nohou bohužel nejde podle plánu, a navíc se k tomu nabalilo další zranění. „Lucie má zase problémy s nohama, tentokrát jde o kyčle. Asi bude muset podstoupit operaci, proto zrušila několik představení,“ prozradil nám kolega z divadla Kalich, když Lucie z ničeho nic nepřišla na silvestrovské představení muzikálu Touha.

„Byla nahrazena nějakou slečnou, která ani není uvedena jako účinkující. Má velké problémy,“ tvrdí kolega z Kalichu. „Nehrála,“ potvrdil deníku Aha! stroze i tiskový mluvčí divadla Jaroslav Panenka. Před půl rokem podstoupila Lucie náročný zákrok v nemocnici Motol, kde jí museli obě nohy operovat. Sama zpěvačka nechce prozradit, o jaký konkrétní problém šlo. Mohlo se jednat o problémy s kyčelními klouby či koleny. A kyčle jsou prý kámen úrazu i tentokrát, možná se bude Lucie muset smířit s umělým kloubem. Svou nemoc ale tají i nyní. „Žádné problémy nemám,“ tvrdí v textové zprávě Vondráčková. To však tvrdila i před půl rokem, kdy pak po těžké operaci skončila na invalidním vozíku.

Až o několik týdnů později přiznala, že operační zákrok plánovala měsíce dopředu. „Byla to plánovaná operace. Půl roku dopředu jsem věděla, že na ni musím, protože jsem měla velké bolesti,“ přiznala tehdy deníku Aha! s tím, že nohy jí vypověděly službu kvůli nadměrné zátěži při tanci a sportu. Rehabilitace zřejmě nebyla dostačující, a tak teď Lucie bojuje dál...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.