Verešová přiznala milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Verešová přiznala milence!

Třeba nyní Andreino štěstí pokvete a svatební šaty si oblékne nejen na přehlídkovém molu.
Třeba nyní Andreino štěstí pokvete a svatební šaty si oblékne nejen na přehlídkovém molu. (Aha!: Dalibor PUCHTA, Marek PÁTEK)

PRAHA – Slovenská misska Andrea Verešová (26) už netruchlí pro Jaromíra Jágra! Její novou láskou je bohatý podnikatel Daniel Volopich (42). Andrea ovšem odmítá, že by rozvod svého přítele Daniela zavinila právě ona.

Modelka Andrea Verešová (26) už nemusí se svým milencem chodit na tajné schůzky! Plzeňský právník a spolumajitel fotbalového klubu Viktoria Plzeň Daniel Volopich (42), který s modelkou půl roku potajmu randil, se totiž po dvacetiletém manželství rozvedl. „Moc ho miluji, lepšího partnera bych si už nemohla ani přát,“ přiznala modelka slovenskému deníku Nový Čas. Jejich lásce tak už nestojí nic v cestě!

Slovenská misska Andrea Verešová (26) už netruchlí pro Jaromíra Jágra! Její novou láskou je bohatý podnikatel Daniel Volopich (42). Andrea ovšem odmítá, že by rozvod svého přítele Daniela zavinila právě ona. „Daniel se svou ženou nežil už šest let. Dlouho jsem zvažovala, jestli je pro mě dobrý partner, a musím říct, že si ho vážím za to, že dvacet let žil s rodinou a stále se stará o své dvě děti,“ říká šťastná modelka.

Ještě před půlrokem měla Verešová se sympatickým právníkem pouze pracovně-kamarádský vztah. Volopichova právnická kancelář totiž už přes rok modelku zastupuje. „Časem si získal moje srdce a já jsem se zamilovala,“ přiznává Verešová s tím, že právě za tu dobu měli oba možnost zjistit, jestli to mezi nimi bude klapat. „S Danielem trávím veškerý volný čas, je skutečně fantastický. Já jsem nesmírně ráda, že jsem potkala někoho, kdo splňuje všechny moje představy o partnerovi,“ říká modelka, která zatím s Vopolichem nesdílí společnou domácnost. „Dokážu si představit, že s takovým člověkem jednou založím rodinu,“ dodává bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra, se kterým, jak deníku Aha! nedávno přiznala, už není v kontaktu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.