Favorit soutěže Chodúr: Já že jsem arogantní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Favorit soutěže Chodúr: Já že jsem arogantní?

Martin Chodúr
Martin Chodúr (Aha!: Martin Pekárek)

Favorizovaný adept na vítězství v Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr (22) to v poslední době pěkně schytává od svých kolegů ze soutěže. Nejdříve se do něj pustila Leona Šenková (16), která o něm prohlásila, že je arogantní a že mu sláva stoupla do hlavy.

„Při rozhodnutí mi ani nepodal ruku! Měli by ho vyřadit, aby mu ta sebejistota klesla,“ řekla doslova Šenková. A přidávají se i další! „Všichni jsou tady jako jedna rodina, dělají spoustu věci společně. Jen Chodúr se party straní a je pořád sám. Vypadá to, jako kdyby mu nebyli dost dobří,“ řekl nám jeden z členů štábu. A co na to sám Chodúr? „Někdo potřebuje jít za jinými lidmi a to ho nabije, já to mám naopak. Před vystoupením si šetřím energii a raději se soustředím a jsem sám. To, že se o mně říká že jsem namyšlený, arogantní mě strašně moc mrzí! Možná je to také tím, že na pódium působím sebevědomě, ale fakt to není pravda,“ kroutí hlavou Chodúr. To, že je jasným adeptem na vítězství už přiznává i sama TV Nova. Poslední díly totiž Chodúr vystupuje vždycky jako poslední. Důvod je jednoznačný: aby se lidé na SuperStar vydrželi dívat až do konce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.