Miss ČR Vignerová se fláká, dře za ni vicemiss Smatanová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss ČR Vignerová se fláká, dře za ni vicemiss Smatanová!

 Lucie Smatanová se stala jednou z prvních gratulantek Semaforu, na snímku s Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou (uprostřed).
Lucie Smatanová se stala jednou z prvních gratulantek Semaforu, na snímku s Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou (uprostřed). (Aha! – Marek Pátek)

První vicemiss soutěže krásy Miss ČR 2009 Lucie Smatanová (23) se své role ujala opravdu s vervou! Přestože se vítězka Aneta Vignerová (22) ještě »fláká« v Brně a zařizuje si soukromé záležitosti, Lucie už vyrazila do světa!

V divadle Semafor předala coby zástupkyně jedné realitní společnosti Jiřímu Suchému (78) a Jitce Molavcové (59) dar k padesátinám této legendární divadelní scény! „Byla jsem ze setkání s nimi dost nervózní,“ přiznává Lucie. A co že to za problémy řeší Miss Vignerová? Paradoxně se větší rozruch než kolem ní strhl kolem jejího o dvacet let staršího přítele Kamila Bahbouha. Otazníky se vznášejí nad jeho jměním a firmami, je ženatý a má dvě děti a podle deníku Blesk prý chodil i s finalistkou České Miss Leonou Grešákovou. Ta se »proslavila« tím, že se po rozchodu s milencem zbláznila a vyrazila na projížďku na koni centrem Prahy, odkud putovala rovnou na psychiatrickou kliniku. Tím milencem měl být právě Bahbouh...

Kliknutím zvětšeteChci si nechat přišít uši!

Přestože Anetu Vignerovou (22) jako novou Miss ČR většina lidí považuje za krásku, ona se svým vzhledem spokojená není. Chystá se proto zařadit mezi krásky českého showbyznysu, které svěřily své tělo do rukou plastických chirurgů. „Uvažuji o plastické operaci. Chci si nechat upravit uši. Odstávají víc, než by měly,“ řekla Vignerová serveru Blesk.cz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.