Sexbomba Aichmajerová: Porodila o měsíc a půl dřív! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexbomba Aichmajerová: Porodila o měsíc a půl dřív!

Eva Aichmajerová porodila syna Michaela, manžel René byl u porodu.
Eva Aichmajerová porodila syna Michaela, manžel René byl u porodu. (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Sexbomba Eva Aichmajerová si k zítřejším 31. narozeninám nadělila předčasný dárek! Už uplynulou sobotu totiž v naprostém utajení porodila svého prvního syna Michaela! Maličký se kvůli Evině rizikovému těhotenství narodil o více než měsíc dřív, měřil 46 centimetrů, vážil 2,7 kilogramu a po porodu musel do inkubátoru!

Malý Michael, který nese příjmení svého tatínka Reného Decastela, přišel na svět v pražské porodnici v Podolí v sobotu krátce po půl třetí odpoledne. „Bylo to naprosto nečekaně a o více než měsíc dříve,“ prozradila deníku Aha! šťastná Eva Aichmajerová. Její těhotenství bylo po celou dobu rizikové a ještě nedávno se Eva strachovala, aby neporodila výrazně předčasně. Michael se na svět »proboxoval« krátce po začátku osmého měsíce těhotenství poté, co lékaři označili případný porod za bezpečný. „Je hrozně malinkatý, od soboty leží v inkubátoru. Teď už ho mám na pokoji. Podle toho, jak mu bude, tu zůstane, nebo se do něj vrátí,“ dodala Aichmajerová, která si kvůli klidu přála porod co nejdéle utajit.

A jak k porodu došlo? „Jeli jsme s Rendou v pátek na víkend na Želiv, ale v sobotu ráno mi praskla voda. Okamžitě jsme vyrazili zpět do Prahy a jen se modlili, aby nebyla ucpaná dálnice, rodit v autě jsem opravdu nechtěla. Můj porodník Miroslav Verner, který rodil i dítě Daniely Peštové, sice neměl službu, ale nakonec to do nemocnice stihl. Vytáhla jsem ho z posilovny,“ směje se Eva s tím, že její manžel René u porodu byl. Jak dlouho v porodnici ještě s malým zůstanou, Eva zatím neví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.