Uma Thurmanová: Svatba v šatech po princezně Dianě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Uma Thurmanová: Svatba v šatech po princezně Dianě?!

 Uma žmoulá svého nastávajícího
Uma žmoulá svého nastávajícího

12: 20 - Hollywoodská hvězda Uma Thurmanová (39) se rozhodla, že už jí nebaví usekávat lidem hlavy ostře nabroušeným japonským mečem a že se stane princeznou.

„Uma se chce vdávat jako princezna. Už má na ruce prsten s osmikarátovým diamantem a chce se vdávat v Kensingtonském paláci. Chtějí to mít celé pro sebe, takže si pronajali celý palác, aby si zajistili naprosté soukromí,“ prozradila Umina kamarádka.

Svou v pořadí již třetí svatbu - tentokrát je její kořistí milionář Arpad Busson - chce mít v londýnském Kensingtonském paláci, kde žila před svou smrtí Diana. "Možná si seřžene i šaty po Dianě. mají skoro stejnou postavu..." pokračuje s úsměvem kamarádka herečky.

Obřad herečka plánuje na příští rok v červnu. Svatební hostinu bude mít ve slavné oranžérii Kensingtonského paláce. Přijde i Elton John, Sting, Claudia Schifferová či Liz Hurleyová.

První manželství s Garym Oldmanem vydrželo Umě rok a půl. S druhým manželem Ethanem Hawkem strávila šest let a má s ním dvě děti. Rozvedli se v červenci 2004.

onl.

foto: ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.