Bára Kodetová má třetí dceru - Sophie přišla na svět císařem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Bára Kodetová má třetí dceru - Sophie přišla na svět císařem

Herečce Báře Kodetové se včera narodila třetí dcera. Na snímku je Bára s přítelem Pavlem Šporclem a dvouletou dcerou Violetou.
Herečce Báře Kodetové se včera narodila třetí dcera. Na snímku je Bára s přítelem Pavlem Šporclem a dvouletou dcerou Violetou. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herečka Bára Kodetová (36) přivedla včera v 8.46 hodin ráno na svět zdravou a krásnou holčičku Sophii, jejímž tatínkem je houslový virtuos Pavel Šporcl (38). Miminko přišlo na svět císařským řezem v porodnici v Praze-Podolí, váží 3,05 kilogramu a měří 47 centimetrů.

Herečka Bára Kodetová (36) přivedla včera v 8.46 hodin ráno na svět zdravou a krásnou holčičku Sophii, jejímž tatínkem je houslový virtuos Pavel Šporcl (38). Miminko přišlo na svět císařským řezem v porodnici v Praze-Podolí, váží 3,05 kilogramu a měří 47 centimetrů.

Porod byl do detailu naplánován, termín dokonce rodiče plánovali s numeroložkou. „Mamince Báře i holčičce se daří dobře. Nenastaly žádné komplikace, vše proběhlo podle plánu,“ oznámil těsně po porodu Šporcl, který se stal otcem podruhé. S Kodetovou má již dvouletou dceru Violetu, společně pak ještě vychovávají osmiletou Lily, kterou má herečka z předchozího vztahu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.