Milla Jovovich - Skromná svatba při západu slunce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milla Jovovich - Skromná svatba při západu slunce!

Milla a Paul si vyměnili snubní prsteny v Beverly Hills.
Milla a Paul si vyměnili snubní prsteny v Beverly Hills. (Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Herečka ukrajinského původu Milla Jovovich (33) se v sobotu potřetí provdala! Tím šťastným se stal americký režisér Paul Anderson (44). Svatba proběhla přímo v jejich okázalé rezidenci v Beverly Hills!

Herečka ukrajinského původu Milla Jovovich (33) se v sobotu potřetí provdala! Tím šťastným se stal americký režisér Paul Anderson (44). Svatba proběhla přímo v jejich okázalé rezidenci v Beverly Hills!

Obřad byl skromný, Milla s Paulem si řekli »ano« před zraky pouze padesátky hostů, mezi nimiž nesměla chybět jejich dvacetiměsíční dcerka Ever Gabo. Ta vypadala v družičkovských šatech jako princezna.

Prvním manželem krásné herečky byl herec Shawn Andrews (37), manželství ale vydrželo jen několik měsíců. Druhým osudovým mužem Milly Jovovich byl režisér Luc Besson (50). Herečka za něj byla provdána dva roky, manželství prý ztroskotalo kvůli věkovému rozdílu.

S Paulem začala chodit v roce 2002 během natáčení hororového filmu Resident Evil, v listopadu roku 2007 se jim narodila holčička a před půl rokem se zasnoubili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.