Poulíčku, to bolí - Exmanželka jde na Novu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poulíčku, to bolí - Exmanželka jde na Novu!

PRAHA – Česká Brigitte Bardot Martina Poulíčková (27), která se nedávno rozvedla s »nováckým sporťákem« Pavlem Poulíčkem (31), má nový kšeft! Je z ní moderátorka.


A dokonce ve stejné televizi jako její exmanžel! Krásná Martina se totiž stala moderátorkou nočního pořadu Snadná výhra, který vysílá televize Nova. Kliknutím zvětšete„Martinu jsme vybrali na základě castingu, kterého se zúčastnilo několik dalších moderátorek,“ sdělila deníku Aha! mluvčí televize Nova Veronika Šmítková. Pořad se vysílá v přímém přenosu a volají do něj především ti, kteří si kromě soutěžení chtějí obohatit rodinný rozpočet. Modelka, jež v současné době randí se zpěvákem skupiny Kryštof Richardem Krajčem, má tak stejného zaměstnavatele jako její exmanžel Pavel Poulíček. Ten totiž na Nově uvádí Sportovní noviny. Snadná výhra se sexy Martinou má u diváků úspěch a i přes pozdní noční vysílání ji sleduje přes třicet procent diváků.


Autor: (srk)
Foto: Playboy

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.