Rakovina Nadi Urbánkové: Už si koupila hrob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rakovina Nadi Urbánkové: Už si koupila hrob!

PRAHA (daz, hof) – Zpěvačka Naďa Urbánková (70) se ocitla na hranici mezi životem a smrtí kvůli krutému ortelu – rakovině. Lékaři jí diagnostikovali nádor v obou ňadrech a v úterý proto podstoupila operaci, při které jí obě prsa amputovali.


Je to horší, než se myslelo

A i když životem omlácená harcovnice neskládá zbraně, už si vybrala svůj hrob! Jak se zdá, nemoc bude ještě horší, než se původně myslelo.

Naďa Urbánková se teď snaží myslet pozitivně, ale i kdyby k ní osud nebyl milosrdný, jednu starost má vyřešenou – už si vybrala místo, kde chce být pochována. „Je to v Želivi na hřbitově. Tohle místo mne okouzlilo natolik, že jsem se rozhodla zůstat tu i po smrti,“ svěřila se deníku Aha! Urbánková, která už čtyři roky žije na Pelhřimovsku právě v areálu želivského kláštera, kde má malý byt v místním domě pro potřebné. Tam se ocitla poté, co jí s exmanželem krachlo podnikání a zbyly jen dluhy v řádu desítek milionů korun.

Interpretka legendárních hitů Závidím, Blonďák s červenou bugatkou, Drahý můj nebo Vilém peče housky už dokonce tuší, jaký konec ji čeká. Vždy důvěřovala věcem mezi nebem a zemí a různým nadpřirozeným jevům, a tak přikládá velkou váhu i věštbě shůry obdarované ženy, podle které zemře v úctyhodném stáří při autonehodě!

Že by za zákeřnou nemoc mohlo přímo její dlouholeté kouření, to si nepřipouští. „Víte, co je lidí, kteří neměli cigaretu v životě v ústech, a zemřeli na rakovinu?“ kroutí nechápavě hlavou.

A že předevčírem přišla o své ženské vnady? Paní Nadě to vůbec nevadí. Jako by vysílala jasný signál i podobně postiženým ženám, aby se nebály života po amputaci: přední je zdraví a všechno ostatní je marnost!

Další informace a vzkaz Nadi Urbánkové čtenářům deníku Aha! čtěte zde!


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.