Andrlové zachutnalo mojito | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Andrlové zachutnalo mojito

Herečka Ivana Andrlová se nemohla nabažit lahodného mojita!
Herečka Ivana Andrlová se nemohla nabažit lahodného mojita! (pro Aha!: M-Ocean)

PRAHA – Dvousté narozeniny koktejlu nenechaly české celebrity chladnými. Na Havana club cockteil show, která byla spo-jena nejen s oslavou, ale také s barmanskou soutěží, jich dorazilo nepočítaně.

Dvousté narozeniny koktejlu nenechaly české celebrity chladnými. Na Havana club cockteil show, která byla spojena nejen s oslavou, ale také s barmanskou soutěží, jich dorazilo nepočítaně. A pořádně se činily! Společně s dalšími čtyřmi tisícovkami návštěvníků vypily 500 litrů rumu Havana club a spotřebovaly na 2,5 tuny ledu!

Ivaně Andrlové (45) zachutnalo hlavně mojito, moderátorka Lejla Abbasová s kolegou Pavlem Svobodou zase usrkávala desetiletý havanský rum, záplavě koktejlů neodolali ani Míša Dolinová, zpěvačka Sisa Sklovská, seriálová hvězda Míša Maurerová či Roman Štolpa, známý jako doktor Liška ze seriálu Rodinná pouta. Zpěvák Roman Vojtek byl pak dokonce v sedmém nebi. A to nejen ze záplavy skvělých drinků, ale také z přízně českých vicemiss Miroslavy Kaštanové a Barbory Kolářové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.