Smrt Michaela Jacksona: Děsivé odhalení při pitvě - Byl plešatý, tělo plné modřin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt Michaela Jacksona: Děsivé odhalení při pitvě - Byl plešatý, tělo plné modřin!

Michael Jackson
Michael Jackson  (Isifa.com)

LOS ANGELES – Král popu Michael Jackson (†50), který zemřel ve čtvrtek v nemocnici v Los Angeles po předávkování léky, byl po fyzické stránce totální troskou! Pitva ukázala šokující obrázek. Neměl téměř žádné vlasy. Jeho vychrtlé, jen 51 kg vážící tělo bylo poznamenáno stopami po injekcích, plastických operacích a dřívějších zraněních. Podle lékařů byl v podstatě chodící mrtvolou a spíš než průměrného padesátníka připomínal seschlou mumii.

Král popu Michael Jackson (†50), který zemřel ve čtvrtek v nemocnici v Los Angeles po předávkování léky, byl po fyzické stránce totální troskou! Pitva ukázala šokující obrázek. Neměl téměř žádné vlasy. Jeho vychrtlé, jen 51 kg vážící tělo bylo poznamenáno stopami po injekcích, plastických operacích a dřívějších zraněních. Podle lékařů byl v podstatě chodící mrtvolou a spíš než průměrného padesátníka připomínal seschlou mumii.

Při výšce téměř 180 cm trpěl silnou podváhou. Jackson zásadně neobědval a i v jinou denní dobu jedl jen velmi málo. Bál se ztloustnutí, které považoval za zdroj předčasného stárnutí. V posledních dnech držel zřejmě hladovku – pitva neobjevila v žaludku žádné zbytky jídla, jen stopy léků.

Kromě toho byl téměř plešatý. Legendární husté černé vlasy dávno nahradila paruka. Pahýl levého ucha zase sloužil jako zdroj kůže pro plastickými operacemi poškozený nos. Stopy po stovkách injekcí měl rozeseté po celém těle, jak je to možné pozorovat u narkomanů. A ač nešlo o tvrdé drogy, Jacksonova závislost na lécích se od té na heroinu nebo kokainu vůbec nelišila. Nebyl schopen vydržet bez tišících prostředků ani den.

Pitva dále odhalila několik zlomených žeber, důsledek oživovacích pokusů v den smrti. Oděrky a modřiny na kolenou a na zádech svědčí o jiném nedávném pádu. Ani to není překvapením. Jackson se v poslední době pohyboval s velkými obtížemi a často se raději nechal vozit na kolečkovém křesle.

Jedinou dobrou zprávou, kterou by Michael jistě ocenil, bylo, že se velmi dobře hojila jeho rakovinou postižená kůže. Doktoři se shodli, že by se z této nemoci po odstranění zasažených vrstev pokožky brzy vyléčil.

Vlasy a obličej
Byl téměř plešatý, v době smrti měl na hlavě paruku. Tvář nese stopy po několika zákrocích plastických chirurgů. Nosní přepážka zmizela a pravá strana nosu se zhroutila dovnitř. Z levého ucha měl pouze pahýl – kůže z něj byla použita pro úpravy nosu.

Žebra a hrudník
Několik žeber zlomených během oživovacích pokusů. Stopy po čtyřech adrenalinových injekcích, kterými se lékaři snažili »nahodit« srdce.

Žaludek
Pitva objevila jen zbytky léků, žádné jídlo. Zpěvák v posledních dnech držel hladovku, už předtím ale jedl jen jednou denně a byl silně podvyživený.

Váha
Jen 51 kg, což je naprosto nedostatečné pro muže s téměř 180 cm výšky.

Kůže a jizvy
Jizvy odhalily nejméně 13 absolvovaných plastických operací. Naopak rána po odstranění rakovinou postižené kůže na hrudi se dobře zahojila, nedošlo k infekci.

Tělo a nohy
Zatím nevysvětlené podlitiny na kolenou a holenních kostech. Další podlitiny a drobné rány na zádech, snad důsledek nedávného pádu. Stopy po stovkách injekčních vpichů.

Na středeční pohřeb se chystá milion lidí!

Kliknutím zvětšeteRodina Michaela Jacksona chce popovou legendu uložit k věčnému spánku na jeho milovaném ranči Neverland v Kalifornii. Pozemek o rozloze 2500 akrů koupil Jackson v roce 1988 za 360 milionů Kč. Loni ho byl pro dluhy nucen uzavřít a od té doby žil jinde. Společnost Colony Capital, která dnes zadlužený Neverland spravuje, už s pohřbem vyslovila souhlas. Na středeční pohřeb se ovšem chystá nejméně milion fanoušků z celého světa. Proto chce rodina kromě soukromého obřadu uspořádat i velkolepou rozlučku, kterou by přenášela televize..

Šimpanz Bubbles: Jeho nejbližší kamarád!

Umřel mu syn, a on? Srdečný smích!

30.6.2009

Autor:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.