Kraus vyrazil Černého z Uvolněte, se prosím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kraus vyrazil Černého z Uvolněte, se prosím!

Jan Kraus
Jan Kraus (Aha! – A. Malachovský, Martin Hykl)

PRAHA – Kontroverzní výtvarník David Černý (41) rozzuřil Jana Krause (54) tak, že ho moderátor pořadu Uvolněte se, prosím nechal vyvést z natáčení.

A důvod? Černý napochodoval do Divadla Ponec, kde se natáčelo, se zpožděním a se třemi dvojníky za zády. „Dlouho jsem neviděl tak neuvolněného člověka, jakým byl v tu chvíli Kraus,“ řekl Lidovým novinám výtvarník David Černý, autor tolik diskutované Entropy.

„Připadalo nám to vtipné. Mysleli jsme si, že Kraus bude mít radost a bude to legrace. Prý je to jeho show, a ne moje. Křičel na mě, že je to stejné, jako kdyby on vylezl na pódium a vykřikoval, že dělám sračky. A pak řekl: Já půjdu na vaši výstavu a ty věci vám tam rozkopu,“ popsal výtvarník konflikt.

Podle Krause se incident odehrál trochu jinak. Černý totiž nepřišel včas, hodinu před zahájením natáčení, jak bylo domluveno. „Třeba osm Černých, ale včas,“ napsal moderátor na svých webových stránkách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.