Míchaly koktejl pro Bučkovou - Dnes ji operují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Míchaly koktejl pro Bučkovou - Dnes ji operují

Finalistky České Miss s vítězkou Ivetou Lutovskou (první vpravo) kamarádce Bučkové před operací namíchaly koktejl na posilněnou.
Finalistky České Miss s vítězkou Ivetou Lutovskou (první vpravo) kamarádce Bučkové před operací namíchaly koktejl na posilněnou. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Loňská Česká Miss Eliška Bučková (19) konečně podstoupí odkládanou operaci. Dnes dopoledne jí budou přišíval odstávající uši „Konečně jsem se k tomu odhodlala, v nemocnici v Karlových Varech strávím jen dvě hodiny a hned pojedu zpět do Prahy.

Operace totiž proběhne bez celkové anestezie, bude to umrtveno jen lokálně,“ svěřila se včera Aha! Bučková, kterou do Varů doprovodí její přítel Laco.

Dva dny před operačním zákrokem se tak milenci před strachem posilnili koktejly v Solidní nejistotě, které jim namíchaly letošní finalistky a vítězka České Miss Iveta Lutovská (25). „Jmenuje se to Denim, jsou to hlavně jahůdky a samozřejmě i špetka alkoholu,“ prozradila návod na tajný lektvar Lutovská, kterou však mnohem víc než barmanská práce zajímá výlet do Keni. „Měla bych tam pomoci charitativní organizaci. Dokonce sama přiložím ruku k dílu, čtyři dny budu dělat sestřičku v nemocnici. Snad nikomu neublížím,“ strachuje se vítězka letošního ročníku České Miss Lutovská.

Namíchejte si »missí« koktejl DENIM
Do větší koktejlové sklenice dejte čerstvé jahody, 0,4 cl vodky, 1 dcl jahodového džusu a ledovou tříšť. Jak jednoduché, co říkáte...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.