Ve Zlíně »zařízli« Kluse | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ve Zlíně »zařízli« Kluse

Tomáš Klus vyhrál soutěž mladých talentů před dvěma roky. Jeho letošní vystoupení sledovala i Aneta Langerová.
Tomáš Klus vyhrál soutěž mladých talentů před dvěma roky. Jeho letošní vystoupení sledovala i Aneta Langerová. (Aha! – David Kundrát)

ZLÍN – Předloňský vítěz Aha! Czechtalentu písničkář Tomáš Klus letos dostal od pořadatelů šanci znova si zazpívat na soutěži mladých talentů, jejímž hlavním partnerem je právě deník Aha!. Profesionálního zpěváka však organizátoři pěkně »zařízli«.


Aha!Czechtalent vyhrála slovenská tanečnice

„Jsme v takovém skluzu, že prý nemůžu zazpívat všechno, co jsem měl. Ale já jim to nedaruju,“ čertil se zpěvák, jehož právě tato soutěž vynesla mezi českou pěveckou špičku. Jak s titulem naloží letošní vítězka – Slovenka Viktória Matušovová?

Kliknutím zvětšeteUž od začátku byla Viktória Matušovová nejen horkým favoritem poroty ve složení Vašo Patejdl, Petr Malásek a Miloš Skalka, ale i miláčkem publika. Mladá talentovaná studentka církevní konzervatoře však ohromila porotu nejen svým zpěvem, ale i tancem a dokonce hrou na housle. Kliknutím zvětšeteKdyž mladičká bruneta zazpívala píseň Lucie Bílé, všem přítomným v sále se tajil dech. Tři desítky od poroty nedostal nikdo z finálové dvanáctky, jen Viktória. „Víc než na zpěvu bych teď ale chtěla pracovat na tanci, který mě baví, a samozřejmě budu pokračovat ve hře na housle. Nechci, aby to znělo neskromně, ale ten hlas, to je dar, který mám odmalička, ale na tom ostatním musím hodně dřít,“ svěřila se deníku Aha! vítězka, jež se do finále probojovala Kliknutím zvětšetes Ilonou Vintrovou a Lubošem Syrovým. Tomu cenu za třetí místo předával šéfredaktor deníku Aha! František Nachtigall.

V publiku se objevila i odcházející hvězda primáckého seriálu Velmi křehké vztahy Dana Morávková. Už brzy se ale Morávková objeví v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě. Kliknutím zvětšetePoprvé taky odtajnila svůj nový účes à la oříškový pudlík. „Mám to o pár tónů zesvětlené a mám kudrliny,“ popsala sestřih Morávková, jež ve Zlíně doprovázela manžela – porotce Petra Maláska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.