Eva a Vašek pod Řípem: Propadák roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Eva a Vašek pod Řípem: Propadák roku!

Před pódiem bylo poloprázdno
Před pódiem bylo poloprázdno (Aha! – Martin Přibyl)

ROUDNICE N/L – Měla to být nejmonstróznější akce roku: třídenní koncert, až sto tisíc návštěvníků, které měly zdarma svážet autobusy, vše v krásné krajině. Nakonec ale vystoupení teleshopingového dua Eva a Vašek pod horou Říp dopadlo katastrofálně.


Kam se poděl třicetitisícový dav?

Nejenže se vystoupení smrsklo do jediného dne, místo třiceti tisíc lidí nakonec včera dorazily jen zhruba tři tisícovky dechovkových nadšenců.

Kliknutím zvětšeteNabízí se otázka: Kolik promotér akce – bavič Petr Novotný – prodělal? Bude to pro něj znamenat osobní bankrot? On sám tvrdí, že ne. Důležitější než samotná včerejší návštěva je skutečný počet prodaných vstupenek. Kliknutím zvětšeteA těch se prý udalo 20 tisíc kusů. „Nic jsem neprodělal. Tím, že se stáhly ty dva koncerty, zachránil jsem se. Nyní jsem nadšený z lidí, co dorazili,“ svěřil se deníku Aha! Novotný.

Jenže i tak bylo včera všechno jinak, než mělo být. Důchodci, kteří na koncert přijeli, se museli z poslední autobusové zastávky prodírat dvoukilometrovým kopcem až k pódiu. Drhlo to i jinde: pro umělce – dorazili mj. Honza Nedvěd, Moravanka či Josef Zíma – nebyla připravena šatna, proto se před deštěm schovávali ve vlastních autech a tam se i převlékali. Kliknutím zvětšeteOrganizátoři koncertu se situaci pokusili zachránit alespoň esemeskovou soutěží o diamant v hodnotě 15 tisíc korun. Stačilo se jen zapojit do hlasování o poslední písničku koncertu. Ovšem na výzvu málokdo reagoval, mobily vesměs zůstávaly v kapsách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.