Opilý Radek John na pařbě s exkolegy z Novy: Močil na chodník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opilý Radek John na pařbě s exkolegy z Novy: Močil na chodník!

Johnovi bylo jedno, kam močí. Posloužil mu k tomu i chodník.
Johnovi bylo jedno, kam močí. Posloužil mu k tomu i chodník.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Vážený publicista a manžel herečky Zlaty Adamovské (50) Radek John (54) se nechal inspirovat českými fotbalovými reprezentanty. Fotoreportérům deníku Aha! se jej podařilo načapat v centru Prahy, jak během pařby s bývalými kolegy Josefem Klímou a Jankem Kroupou namol opilý močí na chodník! Ba co víc! Sváděl neznámé ženy a domů se dostal až nad ránem.


A pak sváděl neznámou ženu!

..

John se svými parťáky z pořadu Na vlastní oči podle všeho slavil Klímovy 58. narozeniny a nejspíš i Klímův nástup do digitální televize Z1. A společnost jim dělaly neznámé dámy. Na Johnovi bylo vidět, že mu nejsou vůbec lhostejné. Kliknutím zvětšeteNa ulici se před nimi pýřil jako páv, a přestože byl natolik společensky unavený, že se musel opírat o kovovou konstrukci budovy, ženy mu jen těžce odolávaly. Kliknutím zvětšeteA přestože se před časem se svojí manželkou Zlatou Adamovskou nechali slyšet, že pro jejich manželství není věrnost nejdůležitějším faktorem a nevěra by mu lehce prošla, chuť na alkohol byla větší. Vrátil se tedy do baru a ještě ve dvě ráno si objednával poslední láhev své oblíbené »Bohemky«. Kolem půl třetí ráno ale měli pánové dost a odjeli z večírku do svých domovů...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.